10 lietas, kas noteikti jāpaspēj izdarīt šajā vasarā

Ģimene rīko svinības dārzā.

Klāt jau ilgi gaidītā vasara. Laiks, kad saule un siltie laikapstākļi mūs lutina un arī mudina mesties piedzīvojumos. Vasara ir laiks, kad gribas paspēt un izdarīt bezgala daudz. Un, lai arī trīs mēnešus gara, tā vienmēr šķiet par īsu. Lai šo vasaru Tu piepildītu ar jaukiem mirkļiem un patīkamām atmiņām, tās beigās atskatoties uz bagātīgo veikumu un piedzīvoto, Aizdevums.lv ir apkopojis vairākas lietas, kuras šajā vasarā ir vērts paspēt izdarīt.

Apmeklēt kādu festivālu vai koncertu
Doties piknikā ar ģimeni vai draugiem
Ceļot uz kādu tuvāku vai tālāku galamērķi
Padarīt savu ikdienu videi draudzīgāku
Izbaudīt ūdens aktivitātes
Sagaidīt saullēktu

Iekopt savu dārziņu
Doties izbraucienā ar velosipēdu
Doties uz kādu no Dziesmu un deju svētku pasākumiem 
Uzlabot savu mājokli

Apmeklēt kādu festivālu vai koncertu 

Vasara ir laiks, kad teju ik dienu norisinās kāds koncerts, kā arī notiek ikgadējie mūzikas festivāli. Piemeklē arī Tu savai gaumei atbilstošāko pasākumu un baudi skaisto mūziku. Lai ļautos iecienītākajiem latviešu un ārzemju mūzikas ritmiem, dodies uz kādu no ikgadējiem vasaras mūzikas festivāliem – Positivus vai Summer Sound. Baudi mākslu un mūziku festivālā Laba Daba vai gluži vienkārši apmeklē kādu no vietējiem koncertiem.

Doties piknikā ar ģimeni vai draugiem

Maltīte pie dabas, svaigā gaisā vienmēr šķiet gardāka, tādēļ šajā vasarā noteikti ieplāno pikniku kopā ar ģimeni vai draugiem. Dodies pie ezera, jūras, meža vidū, piemājas dārzā vai citviet un baudi gardu ēdienu labā kompānijā.

Ceļot uz kādu tuvāku vai tālāku galamērķi

Vasara ir ceļojumu laiks, tādēļ izvēlies kādu tuvāku vai tālāku galamērķi un apskati vēl neredzētas vietas. Ceļojumā vari doties arī tepat Latvijas robežās, ieplānojot vienas vai divu dienu braucienu uz kādu no mūsu valsts skaistajiem galamērķiem.

Aizdevums.lv - Naudas kredīts līdz 15 000 EUR

Padarīt savu ikdienu videi draudzīgāku

Izmanto vasaru kā savu pārmaiņu laiku. Ikdienā ievies videi draudzīgus risinājumus – pārvietojies ar kājām vai velosipēdu, izmanto daudzreiz lietojamo ūdens pudeli, šķiro atkritumus. Ja vēlies lielākas pārmaiņas, iegādājies elektroauto vai uzlabo savu mājokli, izmantojot energoefektīvus apkures risinājumus vai parūpējoties par videi draudzīgu elektrības ieguves veidu. Turklāt, ņem vērā, ka arī lielus šīs vasaras mērķus Tu vari īstenot. Izmanto Azdevums.lv finanšu pakalpojumu – EKO kredīts – un ļauj savām idejām kļūt par realitāti.

Izbaudīt ūdens aktivitātes

Vasara, saule un, protams, ūdens. Siltajā sezonā neaizmirsti arī par drošiem ūdens priekiem. Dodies peldēs, laivu braucienā, izmēģini SUP dēli vai aktīvākai atpūtai doties uz kādu ūdens atrakciju parku.

Sagaidīt saullēktu 

Brīnumskaistie saulrieti un saullēkti pavisam noteikti ir viena no vasaras burvībām. Kādā vasaras rītā izmanto iespēju celties kopā ar sauli. Neaizmirstamu saullēktu vari sagaidīt ārpus pilsētas, tuvāk dabai, piemēram, Lielajā Ķemeru tīrelī, kur pirmie saules stari mīsies ar rīta miglu.

Iekopt savu dārziņu 

Kad apkārt viss zaļo, tā vien gribas pielikt arī savu roku, ko iestādot un izaudzējot. Izmanto silto laiku un iekop savu piemājas dārziņu, jo pašu izaudzētās lietas taču ir tās gardākās. Arī savu pilsētas mājokļa balkonu vari pārvērst dārziņā, puķu podos sastādot ne tikai dekoratīvos augus, bet arī garšvielas, salātus, un pat gurķus un tomātus.

Vectēvs, dēls un mazdēls novāc tomātus siltumnīcā.

Doties izbraucienā ar velosipēdu 

Baudi aktīvo atpūtu un dodies izbraucienā ar velosipēdu. Tas ir lielisks veids, kā ar svaigu skatu iepazīt tuvāko apkārtni, labi pavadīt laiku, pabūt svaigā gaisā un izkustēties.

Doties uz kādu no Dziesmu un deju svētku pasākumiem

Viens no šīs vasaras gaidītākajiem notikumiem ir Vispārējie latviešu Dziesmu un Deju svētki, kas norisināsies jau jūlijā. Nepalaid garām vēsturisku notikumu un baudi kultūru, mūziku, dejas un kopības sajūtu, apmeklējot kādu no pasākumiem.

Uzlabot savu mājokli 

Ievies pārmaiņas arī savā mājoklī, piešķirot tam gaišu un vasarīgu noskaņu. Veic sen kāroto remontu un labiekārtošanas darbus, atbrīvojies no visa liekā un ļauj savā mājoklī ieplūst jaunai elpai. Kredīts remontam Tev var būt lielisks palīgs, lai šos mērķus īstenotu.

Padari šo vasaru par neaizmirstamu piedzīvojumu!

Lasi arī citus Aizdevums.lv bloga rakstus.

Aizdevums.lv piedāvā patēriņa kredītu no 300€ līdz 15 000€ ar atmaksas termiņu no 6 līdz 84 mēnešiem.
Reprezentatīvais piemērs: Aizdevuma summa 1500 EUR, atmaksas termiņš 24 mēneši. Komisijas maksa par līguma noformēšanu 75.00 EUR. Fiksētā aizņēmuma likme 12.72% gadā (1.06% mēnesī). Kopējā atmaksas summa 1827.36 EUR. Ikmēneša apkalpošanas maksa 1.90 EUR. Ikmēneša maksājums 76.15 EUR. GPL 21.61%.