4 mīti par matu transplantāciju

Vīrietis izmanto mobilo telefonu un dalās savā pieredzē par matu tranplantāciju.

Mati ir viena no cilvēka dabīgajām rotām, kas būtiski ietekmē pašapziņu un veido kopējo vizuālo tēlu. Tādēļ, lai gadījumos, kad mati kļūst plānāki un atkāpjas, nezaudētu pārliecību par sevi, iespējams veikt matu transplantācijas procedūru. Tā ir efektīva alternatīva, kas sniedz iespēju atgūt matu skaistumu, ja matu atjaunojošās procedūras un dažādi ārstnieciskie līdzekļi nesniedz vēlamo efektu. Lai arī mūsdienās matu transplantācijas procedūra kļūst arvien populārāka, joprojām pastāv dažādi mīti, kas, iespējams, daļu cilvēku attur no tās veikšanas. Tādēļ, lai tos kliedētu, Aizdevums.lv sadarbībā ar matu transplantācijas ekspertu, ir apkopojis atbildes uz svarīgākajiem jautājumiem par matu transplantācijas procedūru.

Vai matu transplantācija ir sāpīga?
Vai transplantētie mati var izkrist?
Vai matu transplantāciju var veikt visi?
Kāds ir piemērotākais laiks veikt matu transplantāciju?

Vai matu transplantācija ir sāpīga?

Tā kā matu transplantācija ir ķirurģiska procedūra, pastāv mīts, ka tā ir sāpīga. Lai pārliecinātos, ka matu pārstādīšanas laikā klients neizjūt sāpes un diskomfortu, vērsāmies pie matu transplantācijas eksperta.
“Matu transplantācijas operācijā tiek izmantota vietējā anestēzija, un procedūra notiek bez sāpēm. Turklāt, matu transplantācijas operācijas laikā klīnikā “Rubenhair” var skatīties TV, kā arī lasīt vai izmantot savu mobilo telefonu,” norāda matu transplantācijas eksperts un “Rubenhair” valdes loceklis Jānis Aukstars.

Aizdevums.lv - Naudas kredīts līdz 15 000 EUR

Vai transplantētie mati var izkrist?

Matu transplantācija parasti tiek veikta gadījumos, kad galvas rota vairs nav tik kupla un bieza kā gribētos, un klients ir saskāries ar matu izkrišanu. Tas, protams, var radīt bažas, ka matu izkrišana var atkārtoties arī pēc procedūras veikšanas. Taču tā nebūt nav. Bažas par matu izkrišanu pēc procedūras kliedē klīnikas “Rubenhair” eksperts: “Pēc veiktajām matu transplantācijas operācijām klīnikā “Rubenhair” pārstādītie mati ārā nekrīt, un tas ir paliekošs rezultāts.”

Vai matu transplantāciju var veikt visi?

Nereti pastāv mīts, ka matu transplantācija ir piemērotāka tieši vīriešiem. Taču arī sievietes dažādu faktoru dēļ saskaras ar matu izkrišanu, kas var būtiski ietekmēt to pašapziņu. Protams, kā jau jebkurai procedūrai, vienmēr pastāv gadījumi, kuros klients izvēlētajai procedūrai tomēr nav piemērots.Vairāk par to, kas var veikt matu pārstādīšanas procedūru, komentē matu transplantācijas eksperts: “Matu transplantācijas klīnikā “Rubenhair” mati tiek pārstādīti un ārstēti gan vīriešiem, gan sievietēm. Bērniem šīs procedūras netiek veiktas. To, vai pacients ir piemērots matu transplantācijas procedūrai, nosaka klīnikas “Rubenhair” sertificētie speciālisti.”

Rubenhair klīnikā veikta matu transplantācija.

Kāds ir piemērotākais laiks veikt matu transplantāciju?

Lai nebūtu nepieciešams velīt laiku, meklējot matu transplantācijas atsauksmes un cenšoties kliedēt savas bažas par to, ka procedūru iespējams veikt tikai kādā noteiktā laikā, Aizdevums.lv vēlas dalīties ar atbildi uz jautājumu par matu transplantācijai piemērotāko laiku. “Matu transplantācijas operācijām laika ierobežojuma nav un matu klīnikā “Rubenhair” tās tiek veiktas nepārtraukti visu gadu,” atbild klīnikas eksperts. Lai veiktu matu pārstādīšanas procedūru nav jādodas nekur tālu, jo matu transplantāciju Latvijā ir iespējams veikt matu transplantācijas klīnikā Rubenhair.

Matu transplantācijas cena var sasniegt pat vairākus tūkstošus eiro, taču šī procedūra ļauj atgūt pārliecību par sevi un uzlabot savu vizuālo tēlu, tāpēc, ja arī Tu vēlies atgūt savas galvas rotas skaistumu un veikt matu pārstādīšanu, noderīgi var būt Aizdevums.lv finanšu pakalpojumi. Sadarbībā ar Aizdevums.lv “Rubenhair” klientiem matu transplantācija pieejama uz nomaksu.

Aizdevums.lv piedāvā patēriņa kredītu no 300€ līdz 15 000€ ar atmaksas termiņu no 6 līdz 84 mēnešiem.
Reprezentatīvais piemērs: Aizdevuma summa 1500 EUR, atmaksas termiņš 24 mēneši. Komisijas maksa par līguma noformēšanu 75.00 EUR. Fiksētā aizņēmuma likme 12.72% gadā (1.06% mēnesī). Kopējā atmaksas summa 1827.36 EUR. Ikmēneša apkalpošanas maksa 1.90 EUR. Ikmēneša maksājums 76.15 EUR. GPL 21.61%.