Galvenie ieguvumi no pārkreditācijas

Sieviete pie datora priecājas par pārkreditācijas ieguvumiem

Pārkreditācija ir viens no finanšu pakalpojumiem, kura pieprasījums pēdējo gadu laika ir strauji pieaudzis. Tāpēc arvien vairāk kreditētāju paplašina savu darbību un ievieš šo klientiem tik aktuālo pakalpojumu. Pārkreditācijas iespējas klienti meklējuši ne tikai pandēmijas radītu finansiālo satricinājumu dēļ, bet arī tāpēc, ka šis laiks licis daudz atbildīgāk un tālredzīgāk skatīties uz savām finansēm, mudinot pieņemt atbildīgus lēmumus, risināt ieilgušas problēmas, kā arī meklēt izdevīgākus piedāvājumus.

Par to, kas ir pārkreditācija, kad to izmantot vai neizmantot, jau esam rakstījuši. Bet šajā rakstā vēlamies akcentēt galvenos ieguvumus no pārkreditācijas procesa. Ja esi izvērtējis, ka tieši šis pakalpojums varēs sakārtot tavu kredītsituāciju un tev ir arī regulāri ienākumi, lai veiktu refinansēšanu, uzzini par priekšrocībām, ko vari iegūt.

Mazāks ikmēneša kredīta maksājums.
Viens maksājums vairāku rēķinu vietā.
Izdevīgāki atmaksas nosacījumi un termiņš.
Iespēja uzlabot savu kredītvēsturi.
Kāpēc veikt pārkreditāciju pie Aizdevums.lv?

Mazāks ikmēneša maksājums

Pārkreditācijas procesā, nomainot vairākus citus kredītus uz vienu jaunu, iespējams samazināt kopējo naudas summu, kas ik mēnesi jānovirza kredītsaistību segšanai. Ja iepriekš šo summu veidoja katra atsevišķā kredīta maksājums, kas varbūt nemaz nebija tas izdevīgākais, skatoties no šī brīža skatpunkta, tad pēc pārkreditācijas procesa aktuāls ir tikai viens maksājums, kuru nosaka jaunais līgums. Procentu likmes apjoms jaunajam līgumam, protams, atkarīgs no aizdevēja piedāvājuma un individuālās situācijas izvērtēšanas.

Samazinot ikmēneša izdevumus par kredītsaistībām, iespējams ātrāk to atmaksāt, kā arī līdzsvarot savus ienākumus un izdevumus. Ja maksājumu apjoms līdz šim bija proporcionāli pārāk liels, salīdzinot ar ienākumiem un citām ikdienas vajadzībām, tad pārkreditācija ir viens no veidiem, kā ieviest šajā jomā līdzsvaru. Tas arī vairos budžeta kopējo stabilitāti un varbūt ļaus ietaupītos līdzekļus novirzīt drošības spilvena veidošanai, lai nākotnē nevajadzētu uzņemties jaunas kredītsaistības, ja rastos negaidīti izdevumi.

Aizdevums.lv – Pārkreditācija līdz 15 000 EUR

Viens maksājums vairāku rēķinu vietā

Ja pirms refinansēšanas bijuši vairāki kredītlīgumi, skaidrs, ka diezgan daudz laika agrāk veltīts to uzraudzīšanai. Ir jāseko līdzi katram maksājuma datumam, jāveic pārskaitījumi, nepieciešamības gadījumā jākomunicē ar aizdevējiem, ja vajadzīgs maksājuma pagarinājums vai citi individuāli risinājumi. Tas ir laiks, kuru varētu veltīt arī citām lietām. Pēc pārkreditācijas ir aktīvs tikai viens kredītlīgums, jo iepriekšējie ir apmaksāti un slēgti. Tas nozīmē arī mazāk laika, kas pavadīts, domājot un rūpējoties par šiem finanšu jautājumiem. Līdz ar to ikdienas budžeta plānošana ir daudz vieglāka un ērtāka. Ja šo vienu maksājumu noformē kā automātisku pārskaitījumu, tad process ir vēl ātrāks un vienkāršāks.

Sieviete ar kalkulatoru aprēķina finansiālo ieguvumu izvēloties pārkreditāciju

Izdevīgāki atmaksas nosacījumi un termiņš

Pārkreditācija pēc savas būtības ir viena jauna kredīta noformēšana, ar kura summu tiek nosegtas iepriekšējās saistības. Tas nozīmē, ka jauno kredītu izsniedz ar šobrīd aktuāliem nosacījumiem. Šodienas piedāvājums, kuru izsaka pārkreditētājs, var ievērojami atšķirties no tā, kas saņemts pirms ilgāka laika no cita aizdevēja. Izpētot dažādus pārkreditācijas piedāvājumus un risinājumus, var iegūt jaunu līgumu ar izdevīgāku procentu likmi un atmaksas termiņu. Loģiski, ka patērētājs salīdzina un izvērtē iespējas, kā arī izmanto tās, lai gūtu labumu sev, šajā gadījumā ietaupītu naudu un sakārtotu kredītsituāciju.

Iespēja uzlabot savu kredītvēsturi

Pārkreditācijas procesā var apvienot dažāda veida kredītus. Sākot no ātrajiem un patēriņa kredītiem līdz auto kredītiem un līzinga maksājumiem. Ja vienai personai ir divi, trīs vai pat vairāki kredītlīgumi, tas var atstāt negatīvu ietekmi uz kredītvēsturi. It īpaši, ja ir vairāki neapdomīgi noformēti ātrie kredīti. Tas negatīvi ietekmē kredītreitingu un iespējas aizņemties nākotnē. Tāpēc vēlme atrisināt šo situāciju pēc iespējas ātrāk ir saprotama. Pārkreditācija ļauj izbeigt neizdevīgās līgumsaistības ar esošajiem aizdevējiem un turpmāk atbildīgi maksāt tikai vienu kredītu. Skatoties ilgtermiņā, tas var uzlabot kredītvēsturi un, iespējams, atjaunot kredītreitingu, ja arī turpmāk saglabājas laba finanšu pārvaldība.

Kāpēc veikt pārkreditāciju pie Aizdevums.lv?

Pārkreditācijas pakalpojumu piedāvā daudzi kreditētāji. Kāpēc sadarboties ar Aizdevums.lv? 

  • Aizdevums.lv strādā ātri un ērti – kredītsaistības tiek dzēstas darba dienas laikā.

  • Pieteikties pārkreditācijai var, aizpildot arī e-pieteikumu.

  • Pārkreditācijas līgumu var parakstīt gan klientu apkalpošanas nodaļā, gan attālināti.

  • Kredītu apvienošanas pakalpojums pieejams bez ķīlas.

  • Pakalpojums pieejams arī saimnieciskās darbības veicējiem.

  • Aizdevums.lv klientu apkalpošanas nodaļas ir visā Latvijā.

Sazinies ar mums un uzzini, kā veikt pārkreditāciju savām finanšu saistībām!

Aizdevums.lv piedāvā patēriņa kredītu no 300€ līdz 15 000€ ar atmaksas termiņu no 6 līdz 84 mēnešiem.
Reprezentatīvais piemērs: Aizdevuma summa 1500 EUR, atmaksas termiņš 24 mēneši. Komisijas maksa par līguma noformēšanu 75.00 EUR. Fiksētā aizņēmuma likme 12.72% gadā (1.06% mēnesī). Kopējā atmaksas summa 1827.36 EUR. Ikmēneša apkalpošanas maksa 1.90 EUR. Ikmēneša maksājums 76.15 EUR. GPL 21.61%.