Ieteikumi, plānojot ģimenes ceļojumu

Ģimene ir lidostā un dodas kopīgā ceļojumā.

Lieliski pavadīts laiks, patīkamas atmiņas un jauna enerģijas deva – kas gan var būt labāks veids, kā to visu iegūt, ja ne ģimenes ceļojums uz kādu tuvāku vai tālāku galamērķi. Ģimenes ceļojums ir lielisks veids, kā izrauties no ikdienas rūpēm un rutīnas. Tas ir laiks, kurā baudīt dzīvi un atpūsties. Taču ģimenes ceļojuma plānošana, protams, var nebūt tik patīkama un jauka kā pats ceļojums, jo var nākties saskarties ar vairākiem izaicinājumiem. Ceļojums ģimenei ar bērniem prasa rūpīgu un laicīgu plānošanu. Lai Tavs ģimenes ceļojums noritētu veiksmīgi un kopīgās atmiņas ceļojums radītu tikai pozitīvas emocijas, Aizdevums.lv ir apkopojis dažus ieteikumus, kurus vari ņemt vērā, plānojot savu ceļojumu.

Noskaidro ģimenes locekļu vēlmes
Izvēlies piemērotāko galamērķi un transportlīdzekli
Ceļojot ar bērniem, ņem vērā viņu vēlmes un vajadzības
Padomā par apdrošināšanu

Noskaidro ģimenes locekļu vēlmes

Pirmais ar, ko ieteicams sākt ģimenes ceļojuma plānošanu, ir visu ģimenes locekļu vēlmju noskaidrošana. Tas palīdzēs izvēlēties piemērotāko galamērķi. Noskaidrojiet, kāda veida ceļojumā vēlaties doties, piemēram, mierīgi atpūsties, iepazīt kādas citas valsts kultūru un dabu, vai, iespējams, atpūsties, dodoties kādā aktīvā piedzīvojumā. Protams, ne vienmēr visu ģimenes locekļu vēlmes sakritīs, taču ir svarīgi rakst kompromisu, lai ikviens ceļotājs justos labi.

Aizdevums.lv - Naudas kredīts līdz 15 000 EUR

Izvēlies piemērotāko galamērķi un transportlīdzekli

Pēc tam, kad ar ģimeni esi vienojies par to, kā jūs vēlētos pavadīt savas brīvdienas, izvēlies atbilstošāko ceļojuma veidu. Mūsdienās ceļošanas iespējas ir patiešām plašas, tādēļ atliek vien izlemt uz kurieni un ar ko doties būs visērtāk, patīkamāk, kā arī konkrētajā mirklī izdevīgāk. Ģimenēm ar maziem bērniem ērtākais ceļojuma veids ir avio ceļojumi, jo tie sniedz iespēju ātri un ērti nokļūt izvēlētajā galamērķī. Ja vēlies plānot kādu nelielu ceļojumu tepat pa Latviju vai uz kādu no tuvajām kaimiņvalstīm, ceļā vari doties ar auto, taču ņem vērā, ka bērniem autokrēsliņā nav ieteicams atrasties ilgāk par pāris stundām.

Plānojot ceļojumu uz kādu tālāku galamērķi, noteikti pārliecinies, ka tur droši un labi jutīsies arī bērni. Izvēlies mazajiem ceļotājiem draudzīgu galamērķi. Kā vienus no populārākajiem šāda veida ceļojumu galamērķiem var minēt Itāliju, Kanāriju salas, Franciju un Ēģipti.

Krāsaini ceļojuma koferi nolikti pie loga lidostā.

Ceļojot ar bērniem, ņem vērā viņu vēlmes un vajadzības

Ģimenes ceļojumā ar bērniem noteikti pievērs uzmanību arī mazo ceļotāju vēlmēm un vajadzībām. Ieteicams jau laicīgi sevi sagatavot tam, ka sauļošanās un laiska gulēšana pie baseina nevarēs būt visa ceļojuma mērķis. Noteikti ceļojuma laikā ieplāno aktivitātes, kas patiesu prieku sagādās arī mazajiem ceļotājiem, jo kopā pavadītais laiks un plašās pasaules apskatīšana radīs skaistas un uz mūžu paliekošas atmiņas.

Padomā par apdrošināšanu

Lai ceļojuma laikā Tu justos droši, ieteicams parūpēties par apdrošināšanu. Tas būs drošības garants, kas, jo īpaši tālos ceļojuma galamērķos, ļaus neraizēties par negaidītām situācijām. Lieliska izvēle, ko piedāvā vairākas apdrošināšanas kompānijas, ir ceļojumu apdrošināšana ģimenes braucieniem. Tajās visbiežāk iekļauts viss nepieciešamais, lai Tu un Tavi ģimenes locekļi varētu ceļot bez raizēm.

Ģimenes ceļojums pavisam noteikti ir lieliska ideja, kā patīkami pavadīt laiku, radīt kopīgas atmiņas un uzkrāt jaunu enerģijas devu. Ja arī Tu vēlies doties neaizmirstamā ģimenes ceļojumā, taču šobrīd nav pieejami brīvi naudas līdzekļi savu ideju īstenošanai, noderīgs būs Aizdevums.lv finanšu pakalpojums – patēriņa kredīts. Tas paredzēts visdažādāko mērķu un ideju īstenošanai un sniedz iespēju aizņemties līdz pat 15 000 EUR.

Aizdevums.lv novēl Tev skaistu, neaizmirstamu un drošu ģimenes ceļojumu!

Aizdevums.lv piedāvā patēriņa kredītu no 300€ līdz 15 000€ ar atmaksas termiņu no 6 līdz 84 mēnešiem.
Reprezentatīvais piemērs: Aizdevuma summa 1500 EUR, atmaksas termiņš 24 mēneši. Komisijas maksa par līguma noformēšanu 75.00 EUR. Fiksētā aizņēmuma likme 12.72% gadā (1.06% mēnesī). Kopējā atmaksas summa 1827.36 EUR. Ikmēneša apkalpošanas maksa 1.90 EUR. Ikmēneša maksājums 76.15 EUR. GPL 21.61%.