Kā svinēt Valentīndienu?

Pāris Valentīndienā devies uz SPA.

Latvijā Valentīndiena nav vieni no tradicionālajiem svētkiem, tomēr gadu gaitā šī diena ieguvusi popularitāti arī mūsu valstī. 14. februārī tiek svinēta visu mīlētāju diena jeb Valentīndiena. Tieši šajā dienā pieņemts apliecināt savu mīlestību otrai pusītei, dāvinot ziedus, saldumus vai kādu citu pārsteigumu. Vai jau esi izlēmis, kā Tu pavadīsi Valentīndienu un ko dāvināsi savai otrai pusītei? Aizdevums.lv ir sagatavojis pāris ieteikumus, lai plānošana būtu vieglāka, kā arī būtu iespēja smelties idejas.
Rakstā atradīsi idejas, kas palīdzēs sagatavot Valentīndienas dāvanas sievietei un vīrietim, kā arī iedvesmos Tevi baudīt šos svētkus pat tad, ja jautājums – ko darīt Valentīndienā – Tev joprojām rada bažas un satraukumu.

Fotogrāfijas ar kopīgiem mirkļiem
Kopīgas vakariņas
Atpūta ārpus mājām
Kopīga filmas skatīšanās
Ieplāno randiņu citā dienā

Fotogrāfijas ar kopīgiem mirkļiem

Valentīndiena 2023 vairs nav aiz kalniem, tāpēc, ja vēlies savai otrai pusītei sagatavot dāviniņu, ieteicams to darīt laicīgi. Lūk, viena no dāvanu idejām, pie kuras īstenošanas labāk ķerties jau laikus.
Attīstīt fotokartiņas nu jau vairs nav ikdiena. Jau labu laiku vairums bilžu atrodas telefonos, datoros un citos digitālos rīkos. Digitālās bilžu galerijas ir pilnas, tomēr nereti bildes mēdz arī pazust. Vecie bilžu albumi glabājas mūsu plauktos, un cik interesanti tos ik pa brīdim ir aplūkot. Un cik patīkami, ko tādu ir saņemt! Bilde ekrānā un taustāma bilde rada pilnībā citas emocijas. Bilžu izlase rāmītī vai kādā fotoalbumā ir ļoti laba dāvanas ideja. Velti kādu mirkli, lai atlasītu Jūsu kopīgās bildes, mirkļus, kas ietveri kadrā, kas jums abiem ir nozīmīgi. Bildes otrā pusē, vai, ja albumā ir paredzēta vieta, uzraksti ar ko Tev saistās konkrētā atmiņa.

Aizdevums.lv - Naudas kredīts līdz 15 000 EUR

Kopīgas vakariņas

Īstās Valentīndienas dāvanas izvēle reizēm var radīt galvassāpes, jo īpaši, ja jāpiemeklē Valentīndienas dāvanas vīrietim. Taču ne vienmēr nepieciešams iegādāties kādu konkrētu lietu, lai visu mīlētāju dienā iepriecinātu savu otro pusīti. Ikdienas steigā vakariņas nenorit, sēžot pie viena galda un apspriežot dienas gaitas. Šajā svētku dienā vari pārsteigt savu otru pusīti ar paša gatavotām vakariņām, pagatavojot kādu Jums abiem iecienītu ēdienu. Vakariņu gatavošanu varat arī izvērst kopīgā pasākumā, gatavojot kopā. Kopīga gatavošana raisa sarunas, jūs abi varat iemācīties ko jaunu, kā arī lieliski būsiet pavadījuši laiku kopā. Ja gatavot nav vēlmes, bet vēlaties laiku pavadīt mājās, lieliska opcija ir pasūtīt ēdienu uz mājām. Ja ikdienā neveic ēdiena pasūtīšanu uz mājām, tad lietderīgus padomus vari atrast Aizdevums.lv sagatavotā rakstā par ēdiena piegādi.

Atpūta ārpus mājām

Ja šajā dienā vēlaties atpūsties un atslēgties no ikdienas skrējiena, lieliska opcija ir doties uz kādu no atpūtas namiņiem, nedomāt par mājas darbiem un ikdienu. Ir tik daudz skaistu vietu visā Latvijā, ar dažādiem interjeriem un arī dažādās cenu amplitūdās. Iespējams pielāgoties katrai gaumei, vēlmēm un iespējām. Atpūsties iespējams arī kopīgā SPA apmeklējumā, izbaudīt saunas, baseinus un kopīgas masāžas. SPA apmeklējumu var ieplānot arī darbdienas vidū, uz pāris stundām izrauties no ikdienas darbiem.

Ģimene skatās filmu mājās.

Kopīga filmas skatīšanās

Un kā bez kopīga kino apmeklējuma? Šī nu ir viena no randiņu klasikām, bet kāpēc gan neizvēlēties klasiku? Dodieties un kino, kādu komēdiju un izsmejieties no sirds. Vai arī svētku dienai aktuālo romantisko filmu. Atliek vien vienoties par kopīgu izvēli. Ja doties uz kino nevēlaties vai tas nav iespējams, šobrīd ir neskaitāmas iespējas, lai skatītos filmas mājās. Arī kopīga seriāla skatīšanās ir lieliska izvēle. Tā jūs kopā pavadīsiet vairākus vakarus, lai noskatītos vairākas seriāla sērijas.

Ieplāno randiņu citā dienā

Ir daudz un dažādi iemesli, kādēļ konkrētajā dienā var nebūt iespējams nosvinēt šos svētkus. Nebēdājies! To vari izdarīt arī kādā citā dienā, ieplānojot kopīgu randiņu. Iegādājies teātra biļetes uz izrādi, par ko jau sen runājat, vai dodieties uz kopīgu meistarklasi nedēļas nogalē. Varbūt jums abiem interesē sportiskās aktivitātes? Pastaiga kādā dabas takā vai gar jūru ar tēju termosā un uzkodām vienmēr ir laba ideja. Arī iepriekš minētā filmas skatīšanās mājās var tikt ieplānota!

Atceries, ka mīlestība nav jāsvin tikai vienu dienu gadā! Visas no iepriekš minētajām aktivitātēm iespējams īstenot visās gada dienās. Ne vienmēr nepieciešamas materiālas lietas, bieži vien pietiek ar labiem vārdiem un kvalitatīvām sarunām!

Aizdevums.lv piedāvā patēriņa kredītu no 300€ līdz 15 000€ ar atmaksas termiņu no 6 līdz 84 mēnešiem.
Reprezentatīvais piemērs: Aizdevuma summa 1500 EUR, atmaksas termiņš 24 mēneši. Komisijas maksa par līguma noformēšanu 75.00 EUR. Fiksētā aizņēmuma likme 12.72% gadā (1.06% mēnesī). Kopējā atmaksas summa 1827.36 EUR. Ikmēneša apkalpošanas maksa 1.90 EUR. Ikmēneša maksājums 76.15 EUR. GPL 21.61%.