EMFACE – procedūra, kas palīdz saglabāt sejas jaunību

Sieviete priecīga iet pa ielu un rokās tur krūzīti ar kafiju

Ar laiku ikviena cilvēka sejas āda noveco, tā zaudē elastību, parādās grumbas. Kad šis brīdis pienāk, nereti vēlamies atgūt sejas ādas jaunību un uzlabot tās izskatu. Par laimi, mūsdienās tas nebūt vairs nav neiespējami, turklāt lieliskus rezultātus iespējams gūt arī ar neinvazīvu metožu palīdzību.

Aizdevums.lv sadarbībā ar “Veselības centrs 4” ir apkopojis svarīgāko informāciju par Latvijā unikālu sejas ādas atjaunošanas procedūru, kas garantē manāmu rezultātu bez injekcijām, plastikas operācijām un citiem radikāliem līdzekļiem. Sejas liftings ar EMFACE tehnoloģijas palīdzību nodrošina ādas atjaunošanos un sejas muskuļu stimulāciju. Vairāk par šo procedūru un tās sniegtajiem ieguvumiem lasi tālāk rakstā.

Kas ir EMFACE?
Kādas ir EMFACE priekšrocības?
Kādos gadījumos ir nepieciešams veikt EMFACE sejas procedūru?
Kad EMFACE sejas procedūru nav iespējams veikt?
Būtiskākais par EMFACE procedūras norisi – eksperta viedoklis 

Kas ir EMFACE?

EMFACE ir inovatīva iekārta, ar kuras palīdzību iespējams veikt neinvazīvu sejas ādas atjaunošanas procedūru. Tās laikā uz sejas mērķa zonās tiek piestiprināti aplikatori, kas veicina sejas muskuļu saraušanos. Šāda sejas muskuļu stimulēšana sniedz iespēju veicināt asinsriti, kas savukārt palīdz uzlabot sejas izskatu un tonusu, kā arī mazināt grumbu veidošanos. Procedūras mērķis ir nodrošināt noturīgu liftinga efektu. Procedūra ilgst vidēji 20 minūtes. Pilna kursa veikšanai tā jāatkārto četras reizes, tomēr speciālists var ieteikt citu individuāli piemērotu procedūru skaitu.
Sieviete bauda sejas procedūru

Kādas ir EMFACE priekšrocības?

EMFACE sejas ādas atjaunošanas procedūra sniedz ievērojamus rezultātus un nodrošina vairākas būtiskas priekšrocības. Lūk, dažas no tām.

  • Procedūra ir piemērota gan vīriešiem, gan sievietēm.
  • Tā nodrošina noturīgu sejas liftinga efektu bez injekcijām un ķirurģiskas iejaukšanās.
  • EMFACE uzlabo sejas muskuļu tonusu un ādas izskatu, kā arī samazina grumbas un krunciņas.
  • Tā ir nesāpīga un salīdzinoši ātra procedūra.
  • Pēc procedūras nav nepieciešams dzīšanas vai atjaunošanās periods.
  • Iespējams veikt visai sejai vai atsevišķām zonām – pierei, uzacu zonai, vaigiem, žokļa līnijai.

Kādos gadījumos ieteicams veikt EMFACE sejas procedūru?

EMFACE sejas procedūra ļauj atgūt sejas ovāla stingrību, padara ādu tvirtāku un tonizē muskuļus, piešķirot sejai jauneklīgāku izskatu. Tādēļ procedūra noder gadījumos, kad vēlies mazināt sejas novecošanās ietekmi uz tās izskatu un estētiku. Turklāt šī procedūra ir īpaši ieteicama gadījumus, kad manāmi noslīdējušas uzacis, uz pieres izveidojušās grumbas vai žokļa līnija un pakakles zona ir noslīdējusi un zaudējusi tonusu.

Aizdevums.lv – Naudas kredīts līdz 15 000 EUR

Kad EMFACE sejas procedūru nav iespējams veikt?

Kā jau tika minēts, procedūra piemērota gan sievietēm, gan vīriešiem, taču pastāv arī vairāki gadījumi, kad EMFACE sejas ādas atjaunošanas procedūra pacientiem nav piemērota. Lūk, gadījumi, kad sejas procedūru nav iespējams veikt.

  • Procedūras iedarbības zonā ir pīrsingi vai tetovējumi.
  • Āda ir saulē apdegusi, iekaisusi vai uz tās ir brūces.
  • Uz sejas ādas novērojama akne akūtā fāzē.
  • Ievietoti vaigu vai pieres implanti.
  • Pacientam ir mutes dobuma slimības.
  • Tāpat arī grūtniecības un bērna barošanas laikā šo procedūru nav iespējams veikt.

Sieviete guļ uz kušetes un bauda sejas procedūru

Būtiskākais par EMFACE procedūras norisi – eksperta viedoklis

“Veselības centrs 4” filiāles “Anti-Aging Institute” masāžu un ķermeņa estētisko procedūru speciāliste Dana Karlsberga pastāstīja: “EMFACE ir vienīgā iekārta, kurā apvienota sinhronizētā radiofrekvences (RF) un HIFES™ enerģija, kas sniedz dubultu iedarbību – ādas atjaunošanos un sejas muskuļu stimulāciju. Sinhronizētā RF pārveido un izlīdzina ādu, sildot dermu un palielinot kolagēna un elastīna šķiedru līmeni, bet HIFES™ tehnoloģija atjauno un paaugstina sejas audu atbalstu, selektīvi liekot muskuļiem sarauties un palielinot muskuļu struktūras blīvumu un kvalitāti. Procedūras efektivitāte ir pierādīta pētījumos”.

Speciāliste uzsver, ka EMFACE procedūra ieteicama klientiem pēc 30 gadu vecuma. Turklāt jaunākās atziņas vēstī, ka labākā rezultāta sasniegšanai procedūru kursā jāiekļauj tik reizes, cik gadu desmitu cilvēkam ir (piemēram, ja ir 55 gadi, tad ieteicamas piecas procedūras).

Sejas estētika var būtiski ietekmēt mūsu pašsajūtu, pārliecību un pašapziņu. Par laimi, mūsdienās ir pieejamas inovatīvas metodes, kas sniedz iespēju uzlabot sejas izskatu tad, ja savā ādā nejūties labi. Un EMFACE sejas procedūra ir viena no tām. Ja arī Tu vēlies izmantot priekšrocības, ko sniedz šī neinvazīvā un unikālā procedūra, taču šobrīd nav pieejami brīvi naudas līdzekļi savu mērķu īstenošanai, noderīgs būs Aizdevums.lv finanšu pakalpojums – patēriņa kredīts. Tas sniedz iespēju aizņemties līdz pat 15 000 EUR savu mērķu īstenošanai.

Ja vēlies gūt arī citus noderīgus padomus, lai rūpētos par veselību un uzlabotu savu izskatu, iepazīsties ar mūsu bloga rakstiem!

Aizdevums.lv piedāvā patēriņa kredītu no 300€ līdz 15 000€ ar atmaksas termiņu no 6 līdz 84 mēnešiem.
Reprezentatīvais piemērs: Aizdevuma summa 1500 EUR, atmaksas termiņš 24 mēneši. Komisijas maksa par līguma noformēšanu 75.00 EUR. Fiksētā aizņēmuma likme 12.72% gadā (1.06% mēnesī). Kopējā atmaksas summa 1827.36 EUR. Ikmēneša apkalpošanas maksa 1.90 EUR. Ikmēneša maksājums 76.15 EUR. GPL 21.61%.