Ēdienu piegāde – ātri un ērti gan ikdienā, gan svētkos!

Ēdienu piegāde - lielisks veids, kā droši iegādāties pārtiku brokastīm, pusdienām un vakariņām.

Palikšana mājās ir viens no svarīgākajiem nosacījumiem Covid-19 izplatības novēršanai, tomēr cilvēkiem tas var arī radīt vairākas grūtības, piemēram, droši iegādāties ēdienu. Taču tam ir risinājums – ēdienu piegāde uz mājām. Aizdevums.lv ir apkopojis vairākas ēdienu piegādes iespējas, ko vari uzzināt raksta turpinājumā.

Kāpēc izvēlēties ēdienu piegādi?
Gatavu ēdienu piegāde no restorāniem
Ēdienu piegāde no pārtikas veikaliem

Kāpēc izvēlēties ēdienu piegādi?

Ēdienu piegāde ir lielisks veids, kā nedrošos tirdzniecības centru un pārtikas veikalu apmeklējumus aizvietot ar drošu ēdienu iegādi, neizejot no mājām. Turklāt vairums ēdienu piegādātāji ir ieviesuši pastiprinātas drošības funkciju – bezkontakta piegādi.

Bezkontakta piegāde nozīmē, ka kurjers pasūtījumu novietos pie dzīvokļa vai mājas durvīm un nospiedīs zvana pogu pie durvīm. Kamēr nāksi pakaļ savam pasūtījumam, tikmēr kurjers atkāpsies no pasūtījuma, ieturot drošu attālumu, kas ir vismaz 2 metri.

Pozitīvi ir arī tas, ka ēdienu piegādes iespējas ir kļuvušas plašākas – tās vairs neaprobežojas ar tikai gatavu ēdienu piegādi no restorāniem. Ja tuvāk sirdij ir mājas gatavots ēdiens un esi īsts lietpratējs virtuvē, tad ir iespējams arī visas nepieciešamās sastāvdaļas maltītes pagatavošanai piegādāt līdz pat tavām mājas durvīm.

Attālinātā iepirkšanās ir arī labs veids, kā ietaupīt naudu un laiku. Nereti iepirkšanās pārtikas veikalos aizņem vairāk laika nekā parasti esi iecerējis, jo veikalu lielās platības dēļ Tev nākas patērēt papildus laiku iešanai no vienas pārtikas grupas plauktiem līdz otrai, kā arī papildus laiks tiek tērēts stāvot rindās.

Ēdienu piegādes rezultātā Tu visus šos nepatīkamos procesus izlaid un tā vietā Tev tiek dota iespēja mājas apstākļos – bez rindām, bez steigas, droši – iepirkties. Šādā veidā ir iespējams izskatīt arī visus piegādātājus un izvēlēties sev izdevīgākos piedāvājumus, ietaupot naudu.

Bez tam ēdienu piegādi var veiksmīgi izmantot savā labā, gatavojoties svētkiem. Bieži vien svētku plānošana un rīkošana atņem mums ļoti daudz spēka, kas liedz mums pilnvērtīgi izbaudīt svinēšanu. Ja visu nepieciešamo iegādājies attālināti un tas Tev tiek piegādāts pie mājas durvīm, tad Tev atliek tikai parūpēties par pārējo, ietaupot gan laiku, gan enerģiju.

Bez šaubām ēdienu piegādei ir ļoti daudz pozitīvu aspektu. Ja esam pārliecinājuši Tevi par piegādes lietderīgumu un vērtīgumu, tad aicinām aplūkot ēdienu piegādes iespējas. 

Vīrietis ar sievieti gatavo maltīti no piegādātājiem ēdieniem.

Gatavu ēdienu piegāde no restorāniem

Gatavu ēdienu pasūtīšanu var veikt divos veidos – izmantojot restorānu piegādes iespējas, par kurām var noskaidrot restorāna mājaslapā, vai izmantojot servisus, kas sniedz piegādes pakalpojumus restorāniem.

No piegādes servisiem šobrīd visizplatītākie ir Bolt Food un Wolt. Abiem piegādātājiem ir izstrādātas mobilās aplikācijas, caur kurām ir iespējams veikt ēdienu pasūtīšanu.

Piegādātāju piedāvājumu klāsts un nosacījumi ir ļoti līdzīgi, taču viens no svarīgākajiem aspektiem abi piedāvā drošu piegādes iespēju – bezkontakta piegādi.

Pieejamais restorānu klāst abām aplikācijām ir patiešām plašs un ticam, ka jebkurš gardēdis atradīs savai gaumei piemērotāko. Ja vēlies baudīt vairāk mājas ēdienu, tad piegāde ir iespējama, piemēram, no latviešu iecienītā restorāna “Lido”, ja esi Āzijas virtuves cienītājs, tad noteikti vēlēsies izvēlēties “Gan Bei” vai “Tokyo City”, picas cienītāji var veikt sūtījumus no “Picas meistars”, savukārt saldumu mīļi noteikti priecāsies par kādu eklēru no “Raunas dārzs”. Bet ja ģimenē esat vairāki ar dažādām ēdienu gaumēm, tad piedāvājumā atradīsi arī tādus restorānus kā “Vairāk Saules”, kur katrs sev varēs izvēlēties piemērotāko.

Daži restorāni piedāvā abus sūtīšanas veidus – gan savu piegādi, gan ar Wolt vai Bolt Food piegādi – atstājot izvēli tavā ziņā. Pastāv arī tādi restorāni kā, piemēram, “Pica Lulū”, kuri piedāvā piegādi tikai ar savu kurjeru starpniecību.

Pavisam noteikti ir ieteicams izpētīt visus variantus, jo var gadīties, ka kādai no opcijām tiek piešķirta atlaide vai bezmaksas piegāde. 

Aizdevums.lv – Naudas kredīts līdz 15 000 EUR

Ēdienu piegāde no pārtikas veikaliem

Esi iecienījis gatavot maltītes pats vai arī vienkārši ir nepieciešami produkti ikdienai? Varam iepriecināt, jo arī pārtikas produktus ir iespējams saņemt ar piegādi uz mājām.

Vairums pārtikas veikalu ir radījuši savus internetveikalus, piemēram, ja vēlies iegādāties pārtikas produktus no “Rimi”, tad dodies uz Rimi.lv/e-veikals. Ja tomēr dod priekšroku veikala “Maxima” produktiem – apmeklē viņu internetveikalu Barbora.lv. Abu uzņēmumu internetveikalos atradīsi plašu produktu klāstu, kā arī varēsi izvēlēties pats savu vēlamo piegādes laiku.

Arī tirgus labumi ir pieejami attālināti, piemēram, Āgenskalna tirgus piedāvā visu nepieciešamo ikdienai mājaslapā Agenskalnatirgus.lv. Un ja tomēr visu sev nepieciešamo neatrodi Āgenskalna tirgū, tad iesakām aplūkot arī virtuālo tirgu Svaigi.lv, kur atradīsi arī jau sagatavotus komplektus ar pamata produktiem ikdienai.

Ekoloģiski pārtikas produkti dabai draudzīgos iepakojumos.

Savukārt veģetāriešiem un vegāniem, kā arī tiem, kuri ikdienas uzturā izvēlas bioloģisku pārtiku, ēdienu piegāde ir pieejama no Bio.lv un Dabasstacija.lv. Šajos internetveikalos iesakām ielūkoties arī tiem, kuriem ir alerģija pret dažādiem ēdieniem, piemēram, glutēna nepanesības vai alerģijas gadījumā, jo varēs atrast dažādas pārtikas produktu alternatīvas, kuras nebūs atrodamas citos ierastajos pārtikas veikalos.

Liels ieguvums attālinātai pārtikas iegādei ir tāds, ka Tu jebkurā brīdī vari apskatīties savus virtuves vai ledusskapja plauktus, tādējādi neaizmirstot nepieciešamo pievienot iepirkuma grozam.

Ēdienu piegāde ir arī lielisks veids, kā šajos sarežģītajos laikos atbalstīt vietējos restorānus un veikalus.

Aicinām iepazīties arī ar citiem noderīgiem ieteikumiem Aizdevums.lv blogā!

Aizdevums.lv piedāvā patēriņa kredītu no 300€ līdz 15 000€ ar atmaksas termiņu no 6 līdz 84 mēnešiem.
Reprezentatīvais piemērs: Aizdevuma summa 1500 EUR, atmaksas termiņš 24 mēneši. Komisijas maksa par līguma noformēšanu 75.00 EUR. Fiksētā aizņēmuma likme 12.72% gadā (1.06% mēnesī). Kopējā atmaksas summa 1827.36 EUR. Ikmēneša apkalpošanas maksa 1.90 EUR. Ikmēneša maksājums 76.15 EUR. GPL 21.61%.