Kā izvēlēties ilgtspējīgu risinājumu, domājot gan par vides aizsardzību, gan savu izdevumu samazināšanu?

Augs, kurš simbolizē energoefektivitāti.

Mūsdienās ir pieejami dažādi ilgtspējīgi risinājumi, kas sniedz iespēju apvienot lietderīgo ar patīkamo. Proti, gan domāt par vides aizsardzību, gan samazināt savus izdevumus. Abiem šiem faktoriem tiek pievērsta arvien lielāka uzmanība. Inflācijas ietekmē cilvēkiem aktuālāki kļūst risinājumi, kas sniedz iespēju ietaupīt, savukārt, straujās klimata pārmaiņas liek izvēlēties arvien videi draudzīgākus risinājumus. Tādēļ Aizdevums.lv ir apkopojis vairākus ilgtspējīgus risinājumus, lai arī Tu varētu parūpēties gan par savām ērtībām, gan planētas nākotni.

Energoefektīvas apkures sistēmas
Elektrība no saules enerģijas
Pārvietošanās ar elektroauto

Energoefektīvas apkures sistēmas

Lielisks veids, kā ne tikai ietaupīt finanšu līdzekļus, bet arī sniegt savu artavu vides problēmu risināšanā, ir energoefektīvas apkures sistēmas izmantošana. Mūsdienās pieejami dažādi apkures risinājumi, kas sniedz iespēju samazināt savu atkarību no fosilajiem kurināmajiem, tādā veidā palīdzot samazināt CO2 izmešu daudzumu un sniedzot savu artavu vides problēmu risināšanā. Viens no šādiem apkures risinājumiem ir gaisa siltumsūkņi. Lai saražotu siltumu, tie galvenokārt izmanto gaisu – resursu, kas ir atjaunojams un neizmaksā neko. Turklāt, gaisa siltumsūkņi kalpo arī kā kondicionieri, karstā laikā ļaujot mājoklī nodrošināt patīkamu klimatu. Taču pats galvenais – tie ļauj būtiski samazināt apkures izmaksas un ir videi draudzīgs risinājums.

Protams, mazāks jebkuru resursu patēriņš, ļauj sniegt, lai arī nelielu, taču nozīmīgu pienesumu klimata pārmaiņu novēršanā. Tāpat tas sniedz iespēju samazināt resursu izmaksas. Tādēļ, domājot par energoefektīvu apkures sistēmu, ir vērts parūpēties arī par siltumizolācijas risinājumiem un moderniem radiatoriem.

EKO kredīts līdz 20 000 EUR

Elektrība no saules enerģijas

Elektrība ir resurss, bez kura savu ikdienu iedomāties visticamāk nespējam. Taču, lai arī bez tā dzīvi iedomāties nevaram, mums ir iespēja izmantot ilgtspējīgus risinājumus, kas sniedz iespēju savu ikdienu padarīt videi draudzīgāku, elektrību iegūstot no alternatīviem avotiem. Viens no šādiem elektrības avotiem ir saules enerģija. Tā ir ekoloģiski tīrs resurss, kas ļauj sniegt savu pienesumu vides problēmu risināšanā un arī, protams ietaupīt finanšu līdzekļus, turklāt, darīt to ilgtermiņā. Saules paneļi ir tālredzīgs ieguldījums, kas savu efektivitāti saglabā pat 25 gadus un vairāk. Tie palīdz samazināt CO2 izmešus, gūt lielāku neatkarību no kopējā elektrotīkla un, protams, samazināt elektroenerģijas izmaksas. Tādēļ, domājot gan par vides aizsardzību, gan savu izdevumu samazināšanu, pavisam noteikti pievērs uzmanību priekšrocībām, ko sniedz saules paneļi.

Sieviete veic elektroauto uzlādi.

Pārvietošanās ar elektroauto

Arvien straujāk uz ceļiem pieaug elektroauto īpatsvars, un, protams, ka vieni no galvenajiem iemesliem tam ir gan iespēja ietaupīt, gan rīkoties videi draudzīgi. Kā savu transportlīdzekli izvēloties tieši elektroauto, Tev ir iespēja sniegt savu pienesumu, lai samazinātu kaitīgo emisiju nonākšanu atmosfērā, kas, ir viens no galvenajiem globālās sasilšanas iemesliem. Turklāt, braukt ar elektromobili ir daudz izdevīgāk. Šī auto baterijas uzlāde izmaksā ievērojami mazāk, nekā iekšdedzes dzinēja auto uzpilde. Arī uzturēšanas izmaksas elektroauto ir zemākas, jo nav nepieciešams veikt, piemēram, eļļas maiņu.

Ja arī Tu vēlies ne tikai samazināt savus ikdienas izdevumus, bet arī sniegt savu ieguldījumu vides problēmu risināšanā, iegādājoties kādu no šiem ilgtspējīgajiem risinājumiem, taču šobrīd nav pieejami brīvi naudas līdzekļi, lai savus mērķus īstenotu, noderīgs būs Aizdevums.lv finanšu pakalpojums – EKO kredīts. Tas ir lielisks veids, kā iegūt nepieciešamos finanšu līdzekļus energoefektīvu un ilgtspējīgu risinājumu ieviešanai.

Ja vēlies saņemt arī citus noderīgus padomus, droši ielūkojies mūsu bloga rakstos!

Aizdevums.lv piedāvā patēriņa kredītu no 300€ līdz 15 000€ ar atmaksas termiņu no 6 līdz 84 mēnešiem.
Reprezentatīvais piemērs: Aizdevuma summa 1500 EUR, atmaksas termiņš 24 mēneši. Komisijas maksa par līguma noformēšanu 75.00 EUR. Fiksētā aizņēmuma likme 12.72% gadā (1.06% mēnesī). Kopējā atmaksas summa 1827.36 EUR. Ikmēneša apkalpošanas maksa 1.90 EUR. Ikmēneša maksājums 76.15 EUR. GPL 21.61%.