Kredīti internetā – kam pievērst uzmanību, lai izvēlētos izdevīgāko aizdevumu?

Pāris izvēlas izdevīgāko interneta aizdevumu.

Kredīti internetā neapšaubāmi kļūst aizvien populārāki un turpina strauji attīstīties. Neskatoties uz to, vai nepieciešams ilgtermiņa vai īstermiņa aizdevums, tieši šis kredīta veids visbiežāk tiek izskatīts kā viena no opcijām naudas aizdevuma saņemšanai. Protams, tas ir ērts, ātrs, un, pats galvenais, moderns finanšu pakalpojums, kas klientiem pieejams jebkurā laikā un no jebkuras vietas pasaulē. Taču, lai spētu izmantot visas šī pakalpojuma priekšrocības, ir svarīgi saprast, kā orientēties interneta kredītu piedāvājumā, lai Jūs izvēlētos savām iespējām piemērotāko un izdevīgāko aizdevumu. Tāpēc esam apkopojuši galveno, kam pievērst uzmanību, lai atrastu izdevīgāko aizdevumu internetā.

Ilgtermiņa un īstermiņa aizdevums internetā

Katra naudas aizdevuma, tajā skaitā arī online kredīta, pamatā ir konkrētā nepieciešamība. Kādam nepieciešams finansējums mājokļa iegādei vai iekārtošanai, citam – naudas aizdevums, lai segtu neparedzētus ikdienas izdevumus vai, piemēram, iegādātos jaunu auto. Tieši kredīta izmantošanas mērķis ir pirmā lieta, ar ko sākt interneta kredītu piedāvājuma izpēti. Attiecīgi, ja Jums ir nepieciešams patēriņa kredīts vai kredīts, kuru vēlaties atmaksāt ilgtermiņā, piemēram, laika periodā no 12 līdz 60 mēnešiem, tad meklējiet piedāvājumus ilgtermiņa aizdevumiem internetā. Savukārt, ja Jums nepieciešams īstermiņa aizdevums, kuru vēlaties apmaksāt laika posmā līdz vienam gadam, tad izpētiet īstermiņa aizdevumu piedāvājumu. Ja nezināt, kurš no naudas aizdevumu veidiem Jums ir piemērotākais, iespazīstieties ar mūsu rakstu “Ilgtermiņa vai īstermiņa aizdevums – kā atrast sev piemērotāko?

Nereti cilvēki šaubās, vai ilgtermiņa kredīts internetā ir pareizā izvēle, lai iegūtu papildu naudas līdzekļus dažādu preču vai pakalpojumu iegādei. Pareizā izvēle attiecībā uz jebkādu finanšu saistību uzņemšanos var tikt pieņemta tikai rūpīgi izvērtējot savas iespējas un kreditoru piedāvājumu. Tāpēc vienīgais, kā kredīti internetā atšķiras no klātienē formēta kredīta, ir ātra pieteikuma izskatīšana un aizdevuma saņemšana, kas neprasa veltīt laiku bankas apmeklējumam un formalitāšu kārtošanai.

Naudas kredīts internetā – izvērtējiet savu iespēju aizņemties

Visdažādākās vajadzības, kuras var tikt atrisinātas ar naudas kredīta internetā jeb online kredīta palīdzību, pirmkārt, ir jāizvērtē kontekstā ar savu kredītspēju. Protams, aizdevēju pienākums ir izvērtēt katra klienta kredītspēju – ienākumus un kredītvēsturi. Taču, lai aizņemtos atbildīgi, kredītņēmējam ir ne tikai jāvelta laiks, lai salīdzinātu kreditētāju piedāvātos aizdevumus, bet arī jāizvērtē gan savas iespējas apmaksāt ikmēneša maksājumu attiecībā pret ieņēmumiem, gan arī to, vai kredīta atmaksa neietekmēs Jūsu un Jūsu ģimenes ikdienas paradumus. Tieši Jūs vislabāk pārzināt savu kredītvēsturi un naudas tērēšanas paradumus. Tāpēc rūpīgi izvērtējiet šos faktorus, lai izvēlētos aizdevumu, kas vislabāk atbilstu tieši Jūsu vajadzībām!

Sieviete izmanto telefonu, lai apskatītu internetā piedāvātos kredītus.

Kredīti internetā – aizdevuma summa un saņemšanas laiks

Kredīti internetā, tieši tāpat kā jebkurš cits naudas aizdevuma veids, ir iekļauti noteiktā aizdevuma summas un naudas saņemšanas laika ietvarā. Ja Jūs esat noskaidrojuši, kas tieši Jums ir nepieciešams – īstermiņa vai ilgtermiņa kredīts, tad, visticamāk, Jums ir skaidra arī nepieciešamā naudas summa konkrētās ieceres īstenošanai. Aizdevuma summas kredītiem internetā, protams, var atšķirties, taču visbiežāk ilgtermiņa kredītiem pieejamās aizdevuma summas svārstās no pāris simtiem līdz pat vairākiem tūkstošiem eiro. Attiecīgi nākamais solis, kas veicams, ir atlasīt online kredīta piedāvājumus, kuri piedāvā kredīta summu, kas nepieciešama tieši Jūsu ieceres īstenošanai.

Viens no iemesliem, kāpēc aizdevumi internetā ir kļuvuši tik populāri, ir ērtais un vienkāršais kredīta noformēšanas process. Tāpēc, izvēloties piemērotāko kredītu un kreditētāju, neaizmirstiet noskaidrot, vai izvēlētais aizdevējs nodrošina visas online kredīta priekšrocības – piemēram, vai aizdevuma līgumu iespējams noformēt attālināti un cik ilgs ir naudas saņemšanas laiks. Visbiežāk interneta kredītu līgumi tiek noformēti attālināti ar kurjera starpniecību, un aizdevuma summa tiek ieskaitīta klienta kontā operatīvi – 15 minūšu laikā pēc līguma parakstīšanas.

Aizdevums.lv – Naudas kredīts līdz 15 000 EUR

Komisijas maksa, procentu likmes un aizdevuma atmaksa

Katram, kas gatavojas aizņemties naudu, tajā skaitā, formēt kredītu internetā, ir jāizvērtē kreditētāja noteiktā komisijas maksa, procentu likmes un aizdevuma atmaksas noteikumi. Pirmkārt, attiecībā uz komisijas maksu gan ilgtermiņa, gan īstermiņa kredītiem, noskaidrojiet ne tikai tās apmēru, bet arī kārtību, kādā aizdevuma komisijas maksa tiek ieturēta. Rūpējoties par klientu ērtībām, komisijas maksa visbiežāk tiek iekļauta kredīta ikmēneša maksājumā.

Gadījumā, ja vēlaties noformēt ātro kredītu internetā, pievērsiet uzmanību, kādi ir nosacījumi kredīta izsniegšanai, un, vai netiek ieturēta kāda slēpta komisijas maksa, kas var radīt nepatīkamus pārsteigumus jau pēc pieteikšanās. Otrkārt, izvērtējiet aizdevēju piedāvātās naudas aizdevumu procentu likmes, kā arī ikmēneša summu aizdevuma atmaksai. Būtiski ikmēneša maksājumu izvērtēt kontekstā ne tikai ar saviem ikmēneša ieņēmumiem, bet arī naudas tērēšanas paradumiem. Tādējādi Jūs varēsiet izvērtēt, kā kredīta maksājums ietekmēs Jūsu ikdienu.

Visbeidzot, izvērtējiet aizdevuma atmaksas noteikumus, pievēršot uzmanību tam, kādi ir pirmstermiņa līguma atmaksas noteikumi, un vai aizdevējs piedāvā tā sauktās “kredītbrīvdienas”, kas sniedz iespēju naudas aizdevuma atmaksu uzsākt vēlāk, kā arī to, kāda ir kredītņēmēja atbildība par kavētiem maksājumiem. Līdzīgi kā nepieciešams izvērtēt ikmēneša maksājuma summu, ieteicams izvērtēt arī kredīta apmaksas laiku jeb termiņu. Proti, kāds kredīta apmaksas termiņš ir piemērotāks Jums un Jūsu ģimenei, lai kredīta maksājums ievērojami nemainītu jūsu ikdienu.

Dators stāv uz darba galda.

Kredītmaksājuma apdrošināšana

Izdarot izvēli par naudas aizdevuma noformēšanu – gan internetā, gan klātienē pie aizdevēja – būtiski noskaidrot kredītmaksājuma apdrošināšanas iespējas. Uzņemoties finanšu saistības, kredītmaksājuma apdrošināšana nodrošina kredītņēmēja aizsardzību sekojošos gadījumos: bezdarbs, ilgstoša slimība, pārejoša darbnespēja, kā arī nāve vai invaliditāte, kas iestājusies nelaimes gadījuma rezultātā. Attiecīgi, nodrošinoties pret minētajām nelaimēm ar kredītmaksājuma apdrošināšanu, Jūs parūpēsieties par savu un savas ģimenes labklājību. Izvēloties sev piemērotāko interneta kredīta piedāvājumu, noskaidrojiet, vai kredītmaksājuma apdrošināšana tiek iekļauta kā bezmaksas bonuss, vai arī tā ir jāiegādājas papildus.

Kredīts internetā uzņēmējiem

Kredīts internetā visdažādāko vajadzību īstenošanai ir lieliski piemērots ne tikai privātpersonām, bet arī uzņēmējiem. Tieši online kredītu nodrošinātā ērtā pieteikšanās un operatīvā izskatīšana nereti ir risinājums, ko meklē uzņēmumi ne tikai uzņēmējdarbības attīstīšanai un investīcijām, bet arī apgrozāmo līdzekļu finansēšanai. Protams, salīdzinot ar privātpersonām, aizdevumi internetā uzņēmējiem nedaudz atšķiras attiecībā uz pieteikšanās un izskatīšanas kārtību un termiņiem. Piemēram, aizdevuma izskatīšana uzņēmumiem aizņem nedaudz ilgāku laiku. Ja privātpersonām aizdevums tiek izskatīts vienas darba dienas laikā, tad uzņēmējiem visbiežāk kredīts tiek piešķirts trīs dienu laikā. Jāievēro, ka pieteikums kredītam var tikt iesniegts attālināti, taču līguma parakstīšana notiek klātienē. Līdzīgi kā izvērtējot kredītu piedāvājumu privātpersonām, arī uzņēmumiem būtiski pievērst uzmanību kreditoru piedāvājumam attiecībā uz piedāvātajām summām, ķīlu, kā aŗī citiem nosacījumiem.

Vai mūsu sagatavotais raksts tev bija noderīgs? Uzzini arī citus noderīgus finanšu plānošanas ieteikumus mūsu finanšu padomu sadaļā!

Aizdevums.lv piedāvā patēriņa kredītu no 300€ līdz 15 000€ ar atmaksas termiņu no 6 līdz 84 mēnešiem.
Reprezentatīvais piemērs: Aizdevuma summa 1500 EUR, atmaksas termiņš 24 mēneši. Komisijas maksa par līguma noformēšanu 75.00 EUR. Fiksētā aizņēmuma likme 12.72% gadā (1.06% mēnesī). Kopējā atmaksas summa 1827.36 EUR. Ikmēneša apkalpošanas maksa 1.90 EUR. Ikmēneša maksājums 76.15 EUR. GPL 21.61%.