Kredītu refinansēšana ABC jeb viss, kas Tev jāzina par pārkreditāciju

Kredītu Refinansēšanas ABC.

Nereti saņemam no klientiem jautājumus, ko nozīmē refinansēšana, saukta arī par pārkeditāciju. Tā ir lieliska iespēja cilvēkiem, kuriem ir vairāki kredīta maksājumi, jo ļauj apvienot kredītus vienā maksājumā – ne tikai ērtāk, bet arī izdevīgāk! Izdevīgāka procentu likme un elastīgāks apmaksas termiņš ir būtiskākie ieguvumi, kas nozīmīgi daudziem, tāpēc pastāstīsim par šo iespēju vairāk.

Kas ir kredītu refinansēšana?
Kam noderīga ir kredītu refinansēšana?
Kas jāzina par refinansēšanu? Pārkreditācijas nosacījumi
Kur iespējams veikt kredītu apvienošanu? 

Kas ir kredītu refinansēšana?

Aizņemties kredītu citu parādsaistību apmaksai nav ne vienīgais, ne izdevīgākais solis. Kredītu refinansēšana jeb pārkreditācija ir izdevīga kredītu apvienošana vienā maksājumā, atbilstoši Latvijas kredītu reģistra noteikumiem. Vienā maksājumā var savienot pat dažādus aizdevumu veidus ar atšķirīgām kredītu procentu likmēm! Aizdevums.lv piedāvā divus kredītu pārkreditācijas veidus – naudas pārkreditāciju un auto pārkreditāciju.

Ieguvumi no refinansēšanas ir būtiski – iespējas iegūt zemākas procentu likmes un izdevīgāku mēneša maksājumu, arī atmaksas termiņš potenciāli ir garāks. Turklāt kredītu apvienošanas pieteikums tiek izskatīts ātri un pēc refinansēšanas apstiprināšanas Tavas pārkreditējamās kredītsaistības tiks dzēstas vienas dienas laikā. 

Kam noderīga ir kredītu refinansēšana?

Kredītu refinansēšanas pakalpojums ir izcili piemērots kredītu ņēmējiem, kuriem ir viens vai vairāki ikdienas maksājumi, bet kuri vēlētos ērti maksājumus apvienot vienā izdevīgā maksājumā vai pārfinansēt vienu aizdevumu uz izdevīgākiem noteikumiem.

Iespējams, ka Tev ir auto līzings vai patēriņa kredīts, arī šīs kredītsaistības iespējams pārfinansēt un savienot vienā maksājumā.

Izsekošana līdzi maksājumiem un procentu likmēm bieži ir apgrūtinoša, tāpēc viens maksājums ikdienā ir ne tikai ērtāks, bet arī izdevīgāks. Zinām, ka daudz laika paiet, analizējot kredītu procentu likmes vai patēriņa kredīta kalkulatora aprēķinus. Tomēr process ir daudz vienkāršāks – aizpildi elektronisko pieteikumu Aizdevums.lv lapā un mūsu speciālisti sagatavos Tev individualizētu piedāvājumu! 

Aizdevums.lv – Pārkerditācija līdz 15 000 EUR

Kas jāzina par refinansēšanu? Pārkreditācijas nosacījumi

Ir vairākas būtiskas lietas, kuras nepieciešams izvērtēt pirms pieteikties kredīta refinansēšanai jeb pārkredinācijai. Lai gan mūsu speciālisti gatavi palīdzēt ar visiem jautājumiem, der zināt, kādus jautājumus klienti mums uzdod visbiežāk. Sekojoši:

Kāda ir maksimālā pārkreditācijas summa? 

Maksimālā kredītu apvienošanas summa standarta piedāvājumā ir 5000 EUR. Sazinies ar mūsu klientu atbalsta centru, zvanot uz tālruni 1858 vai nākot uz mūsu filiālēm visā Latvijā, lai precizētu savas iespējas!

Cik daudzus kredītus es varu apvienot un cik dažādus kredītus es varu apvienot, vai iespējama ātro kredītu refinansēšana? Kādus kredītus ir iespējams apvienot? 

Mūsu pieredzējušie un uzticamie speciālisti izvērtē katru gadījumu individuāli, tāpēc droši sazinies ar mūsu speciālistiem;

Vai pārkreditācijai nepieciešama ķīla? 

Piedāvājam pārkreditāciju bez ķīlas un kredītu apvienošanu bez galvotāja. Kredītu refinansēšana bez ķīlas ir būtiska priekšrocība, ko piedāvājam saviem klientiem;

Vai man jābūt 18 gadiem, lai apvienotu kredītus?

Latvijā kredītu iespējams saņemt no 18 gadu vecuma. Aizdevums.lv piedāvā kredītu refinansēšanu personām, kas sasniegušas 22 gadu vecumu. Kredīta refinansēšana pieejama arī pensijas vecumā, senioriem iegūstot izdevīgākas procentu likmes esošajiem kredītiem, kas daudziem ir nozīmīgs ieguvums savu finanšu sakārtošanai;

Vai kredītu apvienošana iespējama bez darba vietas? 

Arī kredītu pārkreditācijai nepieciešams izvērtēt savas iespējas kredītu atmaksāt, tāpēc kredītu apvienošana bez darba vietas Aizdevums.lv nebūs iespējama. Lai veiktu kredīta refinansēšanu, aizņēmējam jābūt oficiāliem, pierādāmiem un regulāriem ienākumiem, kā arī darba stāžam pašreizējā darba vietā jābūt vismaz 3 mēneši;

Vai varu apvienot kredītus arī ar sabojātu kredītvēsturi? 

Vai iespējams ilgtermiņa kredīts parādniekiem? Pirms veikt pārkreditāciju, pārbaudi savu kredītreitingu Latvijas Kredītu centra mājaslapā vai vienkārši aizpildi pārkreditācijas pieteikumu Aizdevums.lv mājaslapā. Par savām individuālajām iespējām vari uzzināt arī zvanot uz Aizdevums.lv klientu atbalsta telefonu 1858 vai klātienē mūsu filiālēs. 

Kur iespējams veikt kredītu apvienošanu?

Lai veiktu kredītu refinansēšanu, dodies uz Aizdevums.lv filiālēm visā Latvijā vai sazinies ar mums attālināti, aizpildot e-pieteikumu! Uzzini par savām iespējām, zvanot uz Aizdevums.lv klientu atbalsta telefonu 1858.

Aizdevums.lv piedāvā patēriņa kredītu no 300€ līdz 15 000€ ar atmaksas termiņu no 6 līdz 84 mēnešiem.
Reprezentatīvais piemērs: Aizdevuma summa 1500 EUR, atmaksas termiņš 24 mēneši. Komisijas maksa par līguma noformēšanu 75.00 EUR. Fiksētā aizņēmuma likme 12.72% gadā (1.06% mēnesī). Kopējā atmaksas summa 1827.36 EUR. Ikmēneša apkalpošanas maksa 1.90 EUR. Ikmēneša maksājums 76.15 EUR. GPL 21.61%.