#Paliecmājās: Ko darīt, kad nav ko darīt

Pandēmijas laikā ģimene iegūst jaunas prasmes ar tiešsaistes kursu palīdzību.

Covid-19 pandēmija ikvienu no mums ir ievilkusi jaunā realitātē. Līdz ar valstī izsludināto ārkārtas situāciju tiek piemēroti dažādi drošības pasākumi, kas vairumam iedzīvotāju liek kardināli mainīt savu ikdienu un paradumus. 

Kultūras un atpūtas pasākumu atcelšana, darbs attālināti, iepirkšanās internetā un daudzi citi jaunie paradumi samazina socializēšanos līdz minimuma, kas varētu šķist nomācoši, tomēr mēs iesakām katrā situācijā rast jaunas iespējas.

Lai ienestu ikdienā vairāk patīkamus, izglītojošus vai pat fiziski aktīvus brīžus, mēs vēlamies dalīties ar dažādām idejām un interneta vietnēm, kas piedāvā pakalpojumus attālināti! Pie tam, lai piedalītos tiešsaistes aktivitātēs, Tev būs nepieciešams tikai internets, telefons/dators un, protams, vēlēšanās!

Izglītojoši tiešsaistes kursi un apmācības
Online jeb tiešsaistes valodas kursi karjeras izaugsmei
Pilnveidot prasmes attālināti ar tiešsaistes kursiem
Online vingrošana fiziskās formas uzturēšanai mājas apstākļos
Tiešsaistes kultūras pasākumi daiļrades cienītājiem 

Izglītojoši tiešsaistes kursi un apmācības 

Online jeb tiešsaistes valodas kursi karjeras izaugsmei

Jaunas valodas apguve vai esošās uzlabošana var kļūt par karjeras izaugsmes iespēju. Turklāt svešvalodas apguve var kļūt par aizraujošu notikumu, jo, apgūstot valodu, Tu izzini arī jaunu kultūru – neizejot no mājām. Tiešsaistes valodas kursi tiek piedāvāti, piemēram, Skrivanek un Nordisk mājaslapās. Apgūstāmo valodu klāsts ir gana plašs, lai spētu sev piemeklēt visnoderīgāko valodu. Sāc ar angļu, spāņu vai zviedru valodas kursiem online! 

Sieviete apgūst online jeb tiešsaistes valodas kursu karjeras izaugsmei.

Pilnveidot prasmes attālināti ar tiešsaistes kursiem

Jaunas prasmes var kļūt par neaizstājamu un aizraujošu papildinājumu Tavā dzīvē. Galvenokārt jaunu prasmju apguve atspoguļojas personības izaugsmē – paplašinot redzesloku, attīstot rakstura īpašības, palīdzot sasniegt mērķus vai pat radot jaunu lomu dzīvē. Turklāt ir tik daudz tiešsaistes kursi dažādās jomās gan jaunu prasmju apguvei, gan jaunu hobiju apguvei, piemēram,
interjera dizaina kursi, elektrotehniskie vai citu tehnisku darbu nodrošināšanas kursi, izaugsmes kursi biznesam, karjerai, personībai, programmēšanas kursi, dažādi karjeras kursi un daudzas citas vietnes, kas piedāvā online kursus. Atliek tikai ielūkoties interneta piedāvājuma klāstā un izvēlēties sev vissaistošāko! 

Aizdevums.lv – Naudas kredīts līdz 15 000 EUR

Online vingrošana fiziskās formas uzturēšanai mājas apstākļos

Pandēmijas laikā, kad visapkārt sporta zāles ir slēgtas un jebkuras citas sporta nodarbības atceltas, visgrūtāk varētu iet tiem, kuri savu ikdienu bez fiziskām aktivitātēm nespēj iedomāties. Arī mūsu darbinieku vidū ir fizisko aktivitāšu cienītāji, tādēļ mēs iesakām izmantot mobilo aplikāciju Endomondo, kur kopā ar saviem kolēģiem vai pat ģimenes locekļiem spēsiet attālināti sportot kopā un sacensties ar rezultātiem, rīkojot izaicinājumus (aplikācijas “Challenges” sadaļā). Turklāt daudzi sporta klubi, privātie treneri un fizioterapeiti ir pielāgojušies situācijai un rīko online treniņus, piemēram, video ar nodarbībām atradīsiet sporta kluba “People Fitness” Facebook profilā. Tāpat dažādus ergonomiskus ieteikumus darba vides pielāgošanai, kā arī vingrojumus mājas apstākļos atradīsi fizioterapeites Montas Puides Facebook profilā. Deju nodarbības vai joga online, neizejot no mājas? Arī tas ir iespējams! Interneta vidē ir pieejams plašs klāsts ar sporta aktivitātēm, kas notiek tiešsaistē.

Pāris ar planšetes palīdzību attālināti skatās online teātra izrādi.

Tiešsaistes kultūras pasākumi daiļrades cienītājiem

Pavisam pārliecinoši varam teikt, ka arī šajā posmā kultūras dzīve neapstājas! Kultūra jau gadsimtiem ilgi ir spējusi izdaiļot cilvēku dzīves, tādēļ kultūras un mākslas cienītājus aicinām ielūkoties Kurpes.lv un Visasiespejas.lv lapu piedāvājumos. Tur noteikti atradīsi savai ikdienai piemērotāko tiešsaistes pasākumu – teātra izrādi, koncertu, digitālās ekskursijas, izstādes un citus daiļrades piedāvājumus. 

Papildus šajās vietnēs vari arī sameklēt izglītojošas apmācības kā tiešsaistes meistarklases, lekcijas un kursus.

Citus noderīgus ieteikumus meklē Aizdevums.lv blogā!

Aizdevums.lv piedāvā patēriņa kredītu no 300€ līdz 15 000€ ar atmaksas termiņu no 6 līdz 84 mēnešiem.
Reprezentatīvais piemērs: Aizdevuma summa 1500 EUR, atmaksas termiņš 24 mēneši. Komisijas maksa par līguma noformēšanu 75.00 EUR. Fiksētā aizņēmuma likme 12.72% gadā (1.06% mēnesī). Kopējā atmaksas summa 1827.36 EUR. Ikmēneša apkalpošanas maksa 1.90 EUR. Ikmēneša maksājums 76.15 EUR. GPL 21.61%.