Ko dāvināt Valentīndienā, lai patiesi iepriecinātu mīļoto?

Tiek pasniegta Valentīndienas dāvana.

Ko dāvināt mīļotajam cilvēkam Valentīndienā – šis jautājums pirms 14. februāra liek lauzīt galvu miljoniem cilvēku visā pasaulē. Ja arī Tu atzīmē Valentīndienu un vēlies iepriecināt savu otro pusīti ar Valentīndienas dāvanu, Aizdevums.lv ir apkopojis dažas idejas un ieteikumus šajā sakarā, kas Tev varētu noderēt.

Izvēlies dāvanu atbilstoši mīļotā personībai.
Valentīndienas dāvanas, ar kurām nekļūdīsies.
Valentīndienas dāvanas sievietei: vēl dažas idejas.
Lieliskas dāvanas Valentīndienā vīrietim.

Izvēlies dāvanu atbilstoši mīļotā personībai

Valentīndienas dāvanas ir tās, kurām jāspēj patiesi aizkustināt saņēmēja sirdi. Un to vislabāk izdarīsi, ja veltīsi laiku, lai apdomātu, kas mīļotajam cilvēkam patīk, kas viņu iepriecina un kas vislabāk atspoguļo pieķeršanos, mīlestību un cieņu, kuru izjūti. Ļoti būtisks ir arī personības faktors. Padomā, kas mīļotajam cilvēkam patīk, kādi ir viņa hobiji, gaume, kādas lietas cilvēks augsti vērtē. Tā labāk sapratīsi, uz kāda veida dāvanām skatīties, bet kas īsti neatbildīs saņēmēja gaumei.

Meklējot īsto Valentīndienas dāvanu, Tev var noderēt arī teorija par piecām mīlestības valodām – ja zini, kādā mīlestības valodā runā otrs cilvēks, vari viņam izrādīt uzmanību tieši tā, kā viņš to saprot un uztver vislabāk. Un tas ir tiešākais ceļš uz viņa sirdi. Mīlestības valodas iedala: apliecinājuma vārdi, kopā pavadīts laiks, dāvanas, mīlestības darbi un pieskārieni. Katrā no šīm valodām vari piemeklēt atbilstoši pārsteigumu vai dāvanu mīlestības svētkos.

Aizdevums.lv – Naudas kredīts līdz 15 000 EUR

Valentīndienas dāvanas, ar kurām nekļūdīsies

Ja negribi riskēt ar neparastām un pārdrošām dāvanām, tad vienmēr var izvēlēties labi pārbaudītu pieeju, jo ir dažas tādas Valentīndienas dāvanu kategorijas, kas jau kļuvušas par klasiku un vienmēr atrod ceļu uz mīļotā cilvēka sirdi.

  • Juvelierizstrādājumi
    Vēl klasiskāku un romantiskāku dāvanu Valentīndienai un jebkuriem citiem svētkiem ir grūti iedomāties. Un rotaslietas nav dāvana, kas piemērota tikai sievietēm. Arī mīļotajam vīrietim var uzdāvināt elegantu ķēdīti, aproci vai kulonu. Juvelierizstrādājumu klāsts ir ļoti plašs, tāpēc nebūs grūtību atrast kaut ko ikviena cilvēka gaumei. Laba izvēle var būt arī saskaņotas rotas, kas apliecina pāra savienību, mīlestību un uzticību. Protams, Valentīndiena ir lielisks brīdis, kad pasniegt saderināšanās gredzenu! Iedvesmai Tev var noderēt mūsu bloga raksts par dārgakmeņiem un to nozīmi.

  • Parfimērija
    Kvalitatīvas smaržas neatstāj vienaldzīgu nevienu. Tā ir gan sieviešu, gan vīriešu vājība, kurai nav vērts pretoties. Tāpat smaržas ir arī lieliska dāvana svētkos. Ja zini, kādus aromātus mīļotais cilvēks iecienījis, izvēlies kaut ko piemērotu no plašā parfimērijas klāsta veikalu plauktos. Ja nezini konkrētu zīmolu vai aromātu, kas mīļotajam cilvēkam patiktu, tad labāk skatīties uz populāriem un iecienītiem zīmoliem, kuri vienmēr izceļas ar pārdomātām aromātu kolekcijām – Hugo Boss, Giorgio Armani, Lancome, Dior, Yves Saint Laurent, Burberry un citiem.

  • Atpūta divatā
    Valentīndiena, protams, asociējas ar romantiku, divvientulību un laiku, kas pavadīts kopā. Tāpēc droši vari ieplānot mīļotajam cilvēkam pārsteigumu kopīgai laika pavadīšanai. Un te idejas var būt visdažādākās. Ne vienmēr tai jābūt dārgai viesnīca vai ceļojumam. Atkarībā no jūsu interesēm varat doties pārgājienā, sarīkot filmu vakaru, apmeklēt SPA vai izbaudīt kopā kādu kultūras pasākumu. 

Pāris SPA procedūrā.

Valentīndienas dāvanas sievietei: vēl dažas idejas

Sievietes ir noslēpumainas būtnes, kuras ne vienmēr līdz galam lemts izprast. Tāpēc pat tad, ja sapratīsi, kāda ir viņas mīlestības valoda un kas viņai patīk, var būt izaicinoši izvēlēties īsto Valentīndienas dāvanu. Tāpēc piedāvājam vēl dažas rosinošas idejas!

  • Pagatavo romantiskas vakariņas un sapos māju, lai viņa var izbaudīt svētkus.
  • Uzraksti viņai vēstuli, kurā atklāj savas jūtas un atstāj pie gultas kopā ar ziediem.
  • Aizved viņu uz kādu skaistu apskates vietu, izbaudiet laiku kopā.
  • Uzdāvini to, par ko iedegas viņas sirds – smaržas, kādu viedrīku vai jaunu somiņu.
  • Aizved viņu uz SPA, kur abi izbaudiet relaksējošu procedūru.

Lieliskas dāvanas Valentīndienā vīrietim

Arī dāvanas Valentīndienā vīrietim nebūt nav vieglāks uzdevums. Ja dāmu gadījumā, iespējams, traucē pārāk lielā dāvanu izvēle, tad vīriešiem ir sarežģītāk atrast labas dāvanu idejas. Tāpēc dalāmies ar savām idejām, varbūt tās iedvesmos arī Tevi!

  • Uzraksti, ko Tu viņā mīli. Ieliec vēstulīti kabatā kopā ar viņa iemīļoto gardumu.
  • Sarunā bērniem auklīti un saplāno romantisku vakaru.
  • Uzdāvini kaut ko viņa hobijam noderīgu. Viņš būs sajūsmā!
  • Saliec viņa mīļāko dziesmu izlasi, lai viņš var to klausīties automašīnā.
  • Sarūpē pirts rituāla apmeklējumu, izbaudiet relaksējošu atpūtu.

Atceries, ka Valentīndiena nav stāsts par lielāko un dārgāko dāvanu, bet par to žestu, kurš patiesi aizkustina un saviļņo otras pusītes sirdi, jo izteikts viņam tuvā mīlestības valodā. Tādā veidā Tu apliecini, ka pazīsti otru, ka domā par viņu, ka vēlies iepriecināt tieši tā, kā viņš to gribētu. Un tas ir daudz svarīgāk par cenu zīmi. 

Bet ja Valentīndienā esi gatavs kādam pavisam lielam mīlestības žestam, Tev var noderēt Aizdevums.lv finanšu pakalpojumi – pieejams gan naudas kredīts, gan kredīts remontam, kā arī auto kredīts.

Aizdevums.lv piedāvā patēriņa kredītu no 300€ līdz 15 000€ ar atmaksas termiņu no 6 līdz 84 mēnešiem.
Reprezentatīvais piemērs: Aizdevuma summa 1500 EUR, atmaksas termiņš 24 mēneši. Komisijas maksa par līguma noformēšanu 75.00 EUR. Fiksētā aizņēmuma likme 12.72% gadā (1.06% mēnesī). Kopējā atmaksas summa 1827.36 EUR. Ikmēneša apkalpošanas maksa 1.90 EUR. Ikmēneša maksājums 76.15 EUR. GPL 21.61%.